25. kolo
27.02.2008 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lazio Řím - Reggina Calcio 1:0

Na Stadio Olimpico měli domácí napravovat zpackaný zápas minulého kola na půdě posledního Cagliari. To se povedlo a Lazio Řím si alespoň částečně udobřilo fanoušky hubeným vítězstvím nad sestupem ohroženou Regginou.

Domácím chyběli v zápase Fabio Firmani, Luciano Zauri a Massimo Mutarelli. Raggině zase hvězdný útočník Nicola Amoruso a obránce Maurizio Lanzaro, který byl suspendovaný. V utkání nastoupil bývalý hráč Lazia, Stephen Makinwa. Mimořádná šance se naskytla Rolandu Bianchimu, který nahradil Tommasa Rocciho, ovšem byl to navrátilec Ousmane Dabo, který poprvé v zápase vystřelil, ovšem branku nedal.

V prvním poločase se nehrál nikterak záživný fotbal. V závěru poločasu byl Salvatorem Aronicou v pokutovém území stažený Goran Panděv a kopala se penalta. Svojí první brankou nepohrdl Rolando Bianchi a bylo to 1:0.

Ve druhém poločase mohl vyrovnat Emil Hallfredsson, ovšem brankář Ballotta byl proti. Reggina se snažila alespoň vyrovnat a získat velice důležitý bod, jenže si vylámala zuby na Ballottovi. Své šance zahodili Emanuele Cascione a také Stephan Makinwa. Utkání skončilo hubeným vítězstvím Biancocelesti.

Lazio Řím se tak vzdálilo sestupovým vodám na šest bodů, zatímco Reggina je s jednadvaceti body předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lazio musí zabrat, fandům došla trpělivost ! Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně...krásnej handicap 1 za 2,15

Reagovat
smazaný uživatel

...teda 2,45

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se jim to, ale bylo to vydřené a už načase !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele