33. kolo
13.04.2008 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Sampdoria Janov 1:0

Na Stadio Oreste Granillo v Reggině se zrodilo poměrně velké překvapení, když domácí zásluhou Brienzy porazili šestou Sampdorii Janov a získali důležité tři body v bitvě o záchranu. Naopak Sampdoria si trochu zkomplikovala boj o evropské poháry, přesto nadále zůstává šestá.

Hostující kouč Walter Mazzarri se poprvé od své letní rezignace postavil proti bývalému klubu a se svými svěřenci chtěl naplno bodovat, jelikož ve hře ještě stále je Liga mistrů. Jenomže jak se později ukázalo, jeho nástupce na lavičce Regginy Nevio Orlandi mu uštědřil pořádnou lekci.

Utkání začalo velice dobře pro domácího Cozzu, jenž se hned při prvním dotyku dostal do situace jeden na jednoho, když mu v cestě stál jen brankář Castellazzi, ale Cozza šanci nevyužil. Dlouho se nic nedělo. Zato si ovšem ve 35. minutě přichystal lahůdku pro diváky Franco Brienza.

S pomocí chytrého Cozziho pasu za obranu obelstil ofsajdovou past a proti brankáři Castellazzimu předvedl svou techniku, když ho jednoduše obešel a zakončil do prázdné branky. Po pohledné individuální akci se tedy domácí ujmuli vedení 1:0. Těsně před koncem prvního dějství předčasně opustil trávník zraněný Lucchini a nahradil ho Zenoni.

Po hodině hry se mohlo skóre opět měnit, ale domácí Amoruso ve skluzu odmítl šanci navýšit vedení, když branku netrefil. Navíc se při tomto zákroku zranil hostující brankář Castellazzi a musel být vystřídán Fiorillem. Utkání bylo velice smolné na zranění, jelikož krátce po svém příchodu se Fiorillo střetl s domácím Cirillem, jenž byl chvíli otřesen, ale naštěstí mohl pokračovat ve hře.

Sampdoria se sice ještě snažila něco s nepříznivým stavem udělat, ale v podstatě si nevytvořila žádnou větší šanci, takže domácí zaslouženě zvítězili.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele