21. kolo
03.02.2008 15:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Reggina Calcio - FC Turín 1:3

Turín si při boji o záchranu v nejvyšší soutěži připsal důležité vítězství na hřišti Regginy. O vítězství se především zasloužil Alessandro Rosina, ten nejprve svůj tým poslal ve 24. minutě z penalty do vedení a poté, co padl jeden gól na obou stranách, dal svému týmu dvougólovou jistotu.

V prvních dvaceti minutách domácí jasně dominovali, ale do gólových šancí se příliš nedostávali. Nejblíže vstřelení branky byli Bruno Cirillo, Luca Tognozzi a Francesco Cozza, ale jejim pokusům vždy nějaký ten metr scházel. S prvním seriózním útokem Turína však přišel i první gól, Cirillo v pokutovém území poslal k zemi Nikola Lazetice, rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, míč si postavil Rosina a proměnil. O deset minut později naopak těsně před pokutovým územím faulovali hosté, slibný přímý kop však Cozza napálil pouze do zdi. Další branka padla ve 35. minutě, turínský Stellone napřáhl z 25 metrů a úspěšně zavěsil.

Do druhé půle skočili hosté o něco aktivněji, v 59. minutě však po rohovém kopu Amoruso úspěšně snížil. O dvě minuty později už mohlo být vyrovnáno, avšak střela Franca Brienzy z dobrých třiceti metrů orazítkovala pouze vnější tyč. Zbývalo odehrát ještě 24 minut, když šli hosté opět do dvougólového vedení. Gianluca Comotto byl ve vápně schozen Carlosem Valdezem a rozhodčí neváhal odpískat penaltu. Rosina se opět nemýlil a zařídil tak vítězství Turína 3:1. Vítězství pro Turín znamená třígólový náskok na sestupovou trojici, naopak Reggina se propadla na sestupovou 18. příčku.

Autor: Vít Nohejl / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně Torino zabralo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele