8. kolo
20.10.2007 20:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Reggina Calcio - Inter Milán 0:1

Od tohoto zápasu se dal očekávat jasný výsledek. Inter, suveréně vévodící Serii A, se střetl s Regginou – outsiderem celé soutěže. Překvapení se v Reggině nekonalo a hosté zvítězili, i když se na hubené vítězství dost nadřeli. Tím pádem v lize odskočili druhému AS Řím na rozdíl pěti bodů.

Utkání se odehrálo za nepříliš příznivého počasí, které se díkybohu nijak zvlášť nepodepsalo na jeho kvalitě. Zápas začali aktivněji domácí – již ve 14. minutě mohl skórovat Cozza, avšak svou šanci promarnil. Naproti tomu hostující tým využil svou příležitost o poznání lépe, v 18. minutě zahrával Figo přímý kop, na míč si naběhl Adriano a zblízka otevřel skóre. Pro brazilského útočníka to byla první trefa v sezóně. Po tomto průlomu v utkání si Reggina přesto dokázala vytvořit několik šancí, které ovšem zase spálila. Blízko byl Cozza, jeho pokus lízl tyč. Hosté ze Milána se ozvali krátce před přestávkou, ale ani z tohoto mraku nezapršelo. Skóre se tak navzdory množství šancí do přestávky již nezměnilo.

Druhý poločas byl rozkouskován častým přerušováním hry, což nijak nepřispělo ke kvalitě. Ke konci hry si oba týmy vypracovaly ještě po jedné šanci. Na straně Interu nadvakrát nedokázali brankáře domácích překonat Ibrahimovič ani střídající David Suazo. Na straně hostí přesně nezamířil útočník Cozza. Zápas tak skončil vítězstvím milánského Interu, i když podle průběhu by mu lépe slušela spíš remíza. Inter tak upevnil své postavení v čele ligové tabulky a Reggina opět prokázala letošní nemohoucnost.

Autor: Tomáš Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*bary72

Snad to vyjde a budou 3 body, aby se pojistil první flek v tabulce. Tip 0:1.

Reagovat
HOST*

Nic moc.Jenom 1:0, ale aspoň neztrácíme jako ostatní.Dost zápas ovlivnilo hřiště, takže to byl spíš boj.

Reagovat
HOST*

souhlas.FORZA I

Reagovat
M11

nj sakra... tohle sou dulezite vitezstvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Aparecido C賡r??? vůbec ho neznám....

Reagovat
HOST*

Fotbalista.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele