26. kolo
02.03.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Citta di Palermo 0:0

Diváci čekali na první branku marně. Na stadionu Oreste Granillo byla k vidění bezbranková remíza. Palermo si polepšilo o jednu příčku a je deváté. Reggina zůstává na předposlední, devatenácté pozici.

Reggina se nachází ve složité situaci a po dnešním výsledku tomu bude i nadále. Trenér Renzo Uliveiri po prohraném utkání na Stadio Olimpico truchlil, jelikož jeho tým měl navíc a bod by si zasloužil, jenže nedal branku, a tak slavilo Lazio. Reggina musí využívat své šance a trestat každou chybu soupeře, pokud nechce nejvyšší soutěž opustit.

Sicilské Palermo bylo naladěno pohodlným, dvoubrankovým vítězstvím nad Empolí. Navíc ztráceli svěřenci trenéra Francesca Guidolina pouze dva body na šestou Udinese Calcio a vítězstvím by se ještě více přiblížili Poháru UEFA.

V úvodu utkání postihla sicilský klub těžká rána. Už po třinácti minutách totiž musela opustit hrací plochu brankářská opora Alberto Fontana. Do branky se postavil jeho náhradník Federico Agliardi. Ve 29. minutě se zranil Luca Vigiani, a poměr sil se tak vyrovnal..

Do vedení mohl dostat domácí celek Emanuele Cascione, jeho ránu však zneškodnil brankář Federico Agligardi. Na druhé straně neúspěšně žadonil Amauri o rohový kop. Do dobré příležitosti se dostal Franco Brienza, bývalá hvězda Palerma přešla přes čtyři protihráče, jenže pokazila finální přihrávku. V závěru prvního poločasu ztratilo Palermo svého druhého hráče v utkání, útočník Amauri odkulhal se stehenním problémem a do hry tak musel Edison Cavani. V prvním poločase se nehrál bůhví jak dobrý fotbal, a tak se oba týmy rozešly do šaten za stavu 0:0.

V 55. minutě přišla největší šance Palerma v utkání. Edison Cavani přesprintoval obranu domácích, avšak jeho lob skončil jen na horní síti Novakovicovy branky. Na druhé straně se ve velké příležitosti ocitl Nicola Amoruso, jenže byl stejně jako Edison Cavani neúspěšný. V utkání tak branka nepadla a oba týmy si připsaly po jednom bodu.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele