19. kolo
20.01.2008 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Cagliari Calcio 2:0

Souboj týmů ze samého konce tabulky ovládla s přehledem Reggina. V utkání se blýskl nově příchozí záložník Brienza, jehož gól v 66. minutě otevíral skóre.

Cagliari na hřišti Regginy nevyhrálo dosud žádný zápas, dokázalo zde jen jednou remizovat, a to v roce 1999.

V prvních dvaceti minutách zápasu týmy úpěnlivě bránily a spíše než by se snažily nějakou tu branku vstřelit, se vehementně pokoušeli žádnou branku nedostat. První náznak šance Cagliari přišel v 26. minutě. Po Jedově asistenci Matri nabíhal do odkrytého prostoru, brankař Campagnolo však včas vyběhl a nedal Matrimu šanci zakončit. Záložník Regginy Amoruso pak nebezpečně z dálky vypálil, brankař Storari ale jeho šanci poslal na roh. Domácí se do poločasu dostali ještě do jedné šance, Fabio Ceravolo však z bezprostřední blízkosti trefil pouze břevno.

V poločase se tak týmy rozcházeli za bezbrankového skóre. První gól padl v 66. minutě. Stuaniho centr prošel až na Brienzu a ten z voleje bezchybně zakončil. Cagliari se v závěru snažilo zlepšit ofenzivu posláním dvou dalších útočníků do hry. Po hrubě chybě obrany hostí však Cozza po sólovém úniku navýšil vedení svého týmu už na 2:0 a tento stav si domácí už pohlídali.

Autor: Vít Nohejl / www.channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele