13. kolo
25.11.2007 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - ACF Fiorentina 0:0

V Reggině se zrodilo jedno velké překvapení. Před zápasem druhá Fiorentina si nedokázala poradit s domácí Regginou, která tápe na spodu tabulky a remizovala 0:0. Fialky se díky nečekané ztrátě propadly na čtvrtou příčku a ztratily kontakt s vedoucím Interem a druhým AS Řím, který má zápas k dobru.

Hostům chyběli obránci Ujfaluši s Dainellim a útočník Adrian Mutu. Trenér Prandelli ale místo toho, aby poslal do útoku Daniela Osvalda, který by nahradil Mutua, poprvé v sezoně změnil rozestavení a od úvodního hvizdu poslal do hry záložníka Massima Gobbiho. Rozestavení 4-5-1 ale Fiorentině moc štěstí nepřineslo. Fiorentina totiž možná až příliš podcenila houževnatého soupeře, který zaslouženě vybojoval remízu.

Nejaktivnějším mužem na hřišti byl nejspíše domácí útočník Inacio Jose Joelson, který před čtrnácti dny vstřelil svůj první letošní branku a dostal dnes další příležitost. Celá hra hostů se odvíjela od zabezpečené obrany, která dobře pracovala a kontrolovala hru, takže moc šancí domácí Reggině nedovolovala. Když už se domácí dostali k zakončení, tak se střela příliš nevyvedla. Jako v případě Cascioneho střely, která nijak brankáře Freye neohrozila. První vzrušení přišlo až ve 33. minutě, kdy se domácí dožadovali pokutového kopu poté, co se ve vápně dotkl rukou míče bránicí Pazienza. Rozhodčí ale celou situaci dobře viděl a nakonec odpískal nedovolený zákrok na Pazienzu, takže se místo penalty kopalo na druhou stranu.

První poločas přinesl jen málo šancí a diváci se poměrně nudili. Druhý poločas by ale ještě únavnější. Jediná větší šance druhého dějství, která stojí za zmínku, byla akce domácího Missiroliho, který si udělal prostor v pokutovém území a vypálil. Jeho střela ale byla příliš slabá na to, aby překonala gólmana Freye. Jiné vzrušení už zápas nepřinesl, a utkání tak skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele