12. kolo
11.11.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Juventus FC 2:2

Juventus sice v Parmě prohrával už o dvě branky, ale nakonec se dokázal vzchopit a v závěru vyrovnat. Trenér hostů Claudio Ranieri vedl Starou Dámu proti svému bývalému klubu, kterému loni pomohl udržet se v Serii A. Trenérské žezlo po něm převzal Domenico Di Carlo. Domácí se určitě chtěli bývalému kouči ukázat. Byl to hlavně Gasbarroni, kterého loni Ranieri objevil.

První šanci měl Andrea Pisanu, kterého dobře našel právě Gasbarroni. Pisanu ale nedal. Do další šance se ve 35. minutě dostával Reginaldo a Buffon musel zasahovat. Domácí ale stále tlačili a ve 43. minutě si došel pro penaltu Reginaldo. Nemohl ji zahrávat nikdo jiný než Gasbarroni, který se nemýlil a poslal Parmu těsně před koncem prvního poločasu do vedení.

Do druhého poločasu vstoupili lépe opět domácí a po dvanácti minutách hry se ujali již dvoubrankového vedení. Branku vstřelil po chybné rozehrávce Zdeňka Grygery Pisanu a fanoušci jásali a doufali, že jejich miláčci vedení udrží. Bohužel se jim jejich přání nevyplnilo. Parma polevila a Juventus se začal pomalu rozehrávat. První trest přišel čtvrt hodiny před koncem, kdy se po centru Tiaga trefil hlavou Legrottaglie a hra začínala nabírat obrátky. Po třetím gólu utkání neudrželi nervy na uzdě Chiellini a Morfeo a museli předčasně do sprch. V 82. minutě přišla pro domácí další rána. Obránci nechali Iaquintovi příliš místa a ten se po dobré Salihamidžičově přihrávce nemýlil. Poslal míč podél brankáře Bucciho a srovnal na 2:2. V samém závěru utkání fauloval Iaquintu Coly a vysloužil si druhou červenou kartu v sezoně, na dělbě bodů už se ale nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Svádí to k remíze, tip 1:1.

Reagovat
HOST*

To byl zase zářez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele