9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Parma FC - AS Livorno 3:2

Parma zaznamenala důležité vítězství, když na svém hřišti přestřílela poslední Livorno. Hosté sice vedli 2:1, ale nakonec odjíždí o gól poražení.

Livorno mělo za sebou čtyři porážky v řadě a k další začalo směřovat už v desáté minutě. Corradi ještě po rohovém kopu nezakončil, ale míč se dostal k Morronemu a ten hlavou poslal Parmu do vedení. Zvýšit mohl Reginaldo, jenže přestřelil a hosté odpověděli vyrovnáním. Po Pulzettiho akci středem hřiště se pěkně trefil Francisco Tavano.

Hned po přestávce se Livorno dokonce dostalo do vedení, Paci zahrál ve vápně rukou a Tavano penaltu bez potíží přeměnil ve svůj druhý gól. Moc dlouho se ale hosté neradovali, hned o pár minut později totiž Paci svou chybu napravil, když hlavou po rohovém kopu vyrovnal.

Tavano mohl završit hattrick, ale domácí gólman Luva Bucci měl štěstí, když jeho střelu vytěsnil na tyč. Na hřišti se pak trochu přiostřilo a rozhodčí mohl za potyčku trojice hráčů rozdat i červené karty, ale nakonec sáhl jen po žlutých.

Livorno sahalo po bodu, ten mu však nebyl přán. Corradiho branka ještě neplatila pro ofsajd, následná přesná hlavička Domenica Morfea už vítězný gól přinesla. Jestli předtím centrující Reginaldo byl nebo nebyl s míčem za postranní čárou, to ví asi jen on sám... Špatné odpoledne pro Livorno pak ještě v závěru završil vyloučením De Vezze, když nakopl Morfea.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Pokud se chce Parma vyhnout závchranářským pracem a neopakovat minulou sezónu, musí poslední Livorno bezpodmínečně porazit. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele