3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Udinese Calcio 0:1

Velké překvapení se zrodilo v Turíně. Vedoucí Juventus byl v utkání s Udinese jasným favoritem, hosté však i s pomocí štěstí udrželi čisté konto a díky brance Di Nataleho odčinili dva týdny starý debakl 0:5 od Neapole.

David Trezeguet čekal, čeká a ještě chvíli bude čekat na svůj jubilejní stý gól v Serii A. Může za to také jeho nepřesná hlavička ze začátku zápasu. Poté o sobě dal vědět také druhý útočník v domácím týmu. Alessandro Del Piero po přihrávce od Pavla Nedvěda poprvé a rozhodně ne naposledy nastřelil brankovou konstrukci (tyč), už předtím ale byl pískán ofsajd.

Ve 21. minutě se připomnělo také Udinese. To se do obrovské příležitosti dostal Asamoah, ovšem z ideální pozice pálil nad. O chvíli později si vybral další porci smůly Del Piero, jehož povedený lob zastavilo tentokráte břevno. Domácímu kapitánovi nebylo přáno a nic se na tom nezměnilo ani po trestném kopu, jemuž se do cesty postavila tyč.

Hosté se štěstím přežili několik šancí Juventusu a krátce po změně stran sami udeřili. Inler našel na levé straně Dossenu, ten hned z první poslal míč Di Natalemu a hlavička italského reprezentanta skončila v síti. Autor dvou branek do sítě Ukrajiny v kvalifikačním utkání o postup na ME 2008 stál v momentě přihrávky Inlera na Dossenu v ofsajdu a následně využil svého postavení, rozhodčí to však jako porušení pravidel neposoudili a branku uznali.

Fanoušci Juventusu poté očekávali tlak svého týmu, místo toho se ale dlouho koukali na ofenzivní beznaděj. Z té vybočila až akce Nedvěda, který se chytře zbavil Zápotočného a následně nezvládl zakončení. Na druhé straně mohl rozhodnout Asamoah, jeho dělovku zastavila levá tyč Buffonovy brány.

Juventusu nebylo přáno dát gól a jeho hráčům by se to zřejmě nepodařilo ani v případě, že by se hrálo do půlnoci. Svědčí o tom i trestný kop Del Piera z nastaveného času, míč se totiž i tentokráte odrazil od břevna.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

Uzasne rozpracovane statistiky

Reagovat
HOST*bronal

Minulej víkend jsem sledoval Juve s Cagliari a i přes vítězství to byla bída a utrpení.Docela se bojím na ně vsadit.Udine sice dostalo tluču od Neapole,ale dokázali plichtit s Interem.

Reagovat
HOST*Sheva

Na titul to nevidim,porad to beru jako haluz ze Juve je prvni!

Reagovat
HOST*aspach

trezequet a nedvěd gol takže 1

Reagovat
Antijuve

Věčným optimistům sklaplo.

Reagovat
HOST*M11

vecny optimista nejsem ale taky me sklaplo

Reagovat
Antijuve

My jsme s Udinese remizovali, takže jsou nepříjemný, ale prohru jsem u vás nečekal.Tím líp pro nás.

Reagovat
HOST*M11

nj nj... hrali dobre... budou urcite v top 10... ale my nehrali dobre to je hlavni pricina...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele