25. kolo
26.02.2008 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus Turín - FC Turín 0:0

Turínské derby mezi Juventusem a FC skončilo bez branek a body se tedy dělily. V zápase zanechal důležitou stopu Pavel Nedvěd, který byl těsně před koncem vyloučen.

Juventus, který se chtěl po zápase vrátit na druhé místo Serie A začal zápas aktivněji. Iaquintu však po centru Nedvěda dobře ubránil Di Loreto. Na druhé straně se to samé povedlo Legrottagliemu, který si pohlídal Recobu. Poté však hru diktoval už jen domácí Juve. Nejprve Del Pierova střela z přímého kopu jen těsně minula branku hostí a pak si golman FC Sereni poradil s nebezpečnou hlavičkou Iaquinty. O chvíli později se k šanci prorval Palladino, jenže v dobré pozici minul. První půli ukončil Recobův pokus hlavou, který však Buffon v pohodě kryl. Stav po poločase tedy byl 0:0.

Úvod poločasu druhého patřil aktivnímu Del Pierovi, který se dostal k hlavičce, jenže jeho pokus znovu Sereni zneškodnil. O pár minut později se do vápna dostal volný Palladino a tentokráte už Sereniho překonal. Jenže radost mu překazil pomezní rozhodčí signalizující postavení mimo hru. Hostující brankář však neměl ani chvilku na oddych. Znovu ho totiž zkoušel Del Piero a znovu byl Sereni úspěšnější. Na druhé straně všechny překvapil Rosina, který poslal míč do břevna. Deset minut před koncem, po dalších neúspěšných pokusech Iaquinty, poslal Camoranesi do šance Nedvěda, ale ani zkušený český exreprezentant Sereniho nepřekonal. Jenže Nedvědova chvíle měla teprve přijít. V nastaveném čase v afektu zatahal za vlasy hostujícího Comotta a vicemistr Evropy pro rok 1996 a držitel Zlatého míče uviděl červenou kartu.

Zápas už nepřinesl nic důležítého a skončil remízou 0:0. Juventusu tak i po tomto kole bude patřit třetí místo

Autor: Michäel März / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V turínském derby jsem na straně FC TORINO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek pro FC Turín, zisk bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

na zápas sem se těšil, ještě k tomu ho dával sport1. musím říct, že mně úroveň zápasu trochu zklamala, čekal sem jednak víc lidí a taky jízdu od obou týmů. obojí tam jaksi scházelo, ale to je italský fotbal. jako víceméně příznivec fct sem za bod v derby spokojený. když srovnám oba kluby... tradice a sympatie v turíně jsou pro fct.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, obzvláště překvapí počet diváků, cca 22.600 ! Na derby hodně málo !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele