10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Empoli FC 3:0

Juventus potvrdil roli favorita a snadno přehrál Empoli. Hrdinou utkání se stal David Trezeguet, jehož rukopis nesou všechny tři branky.

V úvodních minutách nezúročil Saudati dobrou práci Vannucchiho, na druhé straně se pak Balli vytáhl proti ráně Criscita. Juventus byl v první půli směrem dopředu hodně bezradný a jedinou hrozbu pro hostující obranu znamenaly standardní situace. Po jedné z nich neměl Balli problémy s trestným kopem Iaquinty.

Po změně stran se do role hlavního hrdiny pasoval Trezeguet. Francouzský útočník ve své první šanci sice ještě hlavičkoval nepřesně, pak ale přišly jeho tři velké momenty. V 51. minutě si po pasu Tiaga došel pro pokutový kop, který i s trochou štěstí proměnil - 1:0.

V 63. minutě si Tiago a Trezeguet svou vzájemnou spolupráci zopakovali - portugalský záložník tentokráte centroval a fotbalista ze země galského kohouta poslal svou hlavičku přesně pod břevno - 2:0.

A aby se to nepletlo, rovněž pod třetí branku se podepsali Tiago s Trezeguetem. Do akce se tentokráte zapojil ještě střídající Del Piero, s jehož pokusem si sice Balli poradil, na Trezeguetovu dorážku ale už byl krátký - 3:0.

Brankář Balli na toto utkání rozhodně nebude vzpomínat v dobrém. Třináct minut před koncem se zranil ve chvíli, kdy jeho tým již vyčerpal všechna tři střídání. Do branky tak musel letos neproduktivní útočník Saudati a mezi třemi tyčemi si vedl daleko lépe, než na svém původním místě. Saudati dokázal udržet čisté konto, Empoli si domů přesto odvezlo porážku 0:3.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
M11

musi byt jasne tri body

Reagovat
HOST*bary72

Bude to za 3 body a tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

paráááda!!!

Reagovat
HOST*

juve suverene nejlepsi titul asi nevyhrajou ale budou do 3. mista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele