21. kolo
03.02.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus Turín - Cagliari Calcio 1:1

Poslední Cagliari rozhodně nejlepším výkonem v sezoně vybojovalo remízu na hřišti Juventusu. Cagliari mělo sice nejhorší útok v lize, překvapivě však v 55. minutě šlo do vedení po gólu Paola Bianca. Pavel Nedvěd však nenechal nic v náhodě a o pouhou minutu později vyrovnal. V závěru pak Juventus promarnil několik šancí a jeho hráči ze zápasu odcházeli se svěšenými hlavami.

Domácí šli málem do vedení už po dvou minutách, střela Cristiana Molinara z hranice pokutového území však jen olízla břevno. Hosté byli přinuceni střídat už v 16. minutě, zraněného Lopeze musel nahradit Canini. V 21. minutě dala domácí obrana Pasqualovi Foggiovi překvapivě dosti volno, ale svou střelu nakonec poslal těsně vedle pravé tyče. O čtyři minuty později se hosté dostávali do další slibné šance, po centru Alessandra Agostiniho však dokázal nebezpečí odvrátit Christian Molinaro. Juventus měl před přestávkou ještě jednu příležitost, díky brankaři Marcu Storarimu se však týmy rozcházely do kabin za bezbrankového skóre.

Po přestávce Cagliari pokračovalo v dobré hře, po chvíli Joaquin Larrivey ze značky pokutového kopu poslal míč hlavou těsně vedle vedle branky. V 55. minutě se už hosté radovali, po rohovém kopu Bianco nenechal nikoho na pochybách a přesně zavěsil. O Cagliari se však ví, že v této sezoně má zdaleka nejhorší obranu a potvrdilo se to i v tomto zápase, když pouhou minutu po vstřelené brance Pavel Nedvěd využil zaváhání a zavěsil do pravého horního rohu branky. V závěru ještě Nedvěd poslal velmi nadějný centr do pokutového území, bohužel nikdo na něj nedosáhl a Juventus se tak s posledním týmem tabulky musel o body rozdělit.

Autor: Vít Nohejl / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pavel další gól!

fakt škoda, že nechal repre

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je banda d e b i l u v čele s Nedvědem.Zaplať pánbůh,ýže ta "hvězda" už není v repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele