13. kolo
25.11.2007 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Turín FC 0:0

Empoli, 18. celek Serie A, na svém hřišti přivítalo tým Turína, který je na dvanáctý. Domácí mužstvo, jemuž se v letošní sezóně vůbec nedaří, nutně potřebovalo bodovat. Nakonec získalo jen bod za bezbrankovou remízu.

Empoli zahájilo utkání ofenzivně. Již na začátku si vytvořilo velkou šanci, když po pěkném centru Abateho netrefil branku Pozzi. Touto akcí ale tlak domácích neskončil – další šanci spálil Tosto. Ale ani hostující Turín se nenechal zahanbit , když si jeho útočníci vytvořili velké šance, které rovněž nevyužili. Zbytek poločasu se proměnil v taktickou bitvu, což znamenalo konec zajímavého fotbalu.

I do druhé půle vstoupili aktivněji domácí hráči. Blízko ke gólu měl střídající Antonini, nicméně i on svou šanci nedokázal využít. Na druhé straně mohl skórovat Grella, ale domácígólman vytáhl z rukávu skvělý zákrok a jeho střelu vykryl. A když v 65. minutě neuvěřitelně spálil vyloženou domácí zadák Reggi, začínalo být jasné, že v tomto zápase nejspíš gól nepadne. Do konce utkání si obě strany dokázaly vypracovat ještě několik šancí, ale opět se ukázala střelecká nemohoucnost obou celků a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Empoli je poslední, ale nesmí to svádět k podceňění. Torino už má venku 4 remízy a přidá pátou. Tip 0:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele