9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Atalanta Bergamo 0:1

Hosté z Bergama si z Empoli odvezli všechny tři body, jediným gólem zápasu jim je zajistil Cristiano Doni.

Největší šance domácích v první půli přišla, když Luca Antonini poslal centr před branku, obrana se nedohodla s brankářem a zakončovat tak mohl Nicola Pozzi, jeho střelu však zblokoval Carrozzieri. V 18. minutě mohl otevřít skóre útočník Atalanty Riccardo Zampagna, když po centru Doniho poslal hlavou míč těsně nad bránu.

O necelých pět minut později se na opačné straně odehrála další šance. Antonio Busce nádherným dlouhým balonem našel nabíhajícího Pozziho, který hlavičkoval jen několik centimetrů vedle Coppolovy svatyně. Pět minut před přestávkou pálil Zampagna, jeho střelu ke štěstí domácích zblokoval jeden z obránců na roh.

Na začátku druhé půle na hřiště přišel Sebastian Giovinco, který nahradil v první půlce nevýrazného Antoniniho. Tento mladík způsobil obraně hostí několik problémů svými výpady po levém křídle.

Nerozhodnutý výsledek byl definitivně prolomen, k nadšení všech fanoušků Atalanty, v 75. minutě. Simone Padoin našel centrem Carrozzieriho, jeho hlavičku zastavila tyč, ale k dorážce se dostal Cristiano Doni a v koncovce se nemýlil. Domácí snaha o vyrovnání už žádný výsledek nepřinesla, Bergamo si tak odváží všechny body.

Autor: Petr Páral

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele