7. kolo
07.10.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Reggina Calcio 1:1

Palermo si nenapravilo reputaci a po vyřazení z Poháru UEFA od Mladé Boleslavi doma po reméze 1:1 ztratilo body s Regginou. Obě branky padly až v nastaveném čase.

V úvodních minutách zkoušeli štěstí Diana a Jankovič, daleko větší příležitost ale měl na druhé straně Amoruso, který mířil nepřesně z hranice malého koputového území. Palermo bylo jednoznačně lepším týmem, jenomže podobně jako proti Mladé Boleslavi se mu nedařilo proměňovat šance. To platilo především na Bresciana, Simplicia a Amauriho, jehož pokus zastavila tyč.

Po změně stran nejprve hostující obránci až na brankové čáře zastavili střelu Diany. Následně centroval Simplicio a po volném míči se marně natahoval Jankovič. Reggina se k nebezpečným šancím dostala až s blížícím se závěrečným hvizdem. Zapříčiněno to bylo i vyloučením Biavy. Už už se zdálo, že duel dospěje k bezbrankové remíze, když přišla první minuta nastavení a v ní branka Amorusa. Hosté pomalu začínali slavit první výhru v sezoně, jenomže podlehli euforii a nevěnovali příliš velkou pozornost Amaurimu, který přesnou hlavičkou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele