9. kolo
28.10.2007 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Calcio Catania - UC Sampdoria 2:0

Ve vynikajících výkonech pokračuje Catania. Sicilský klub doma tentokráte porazil Sampdorii Janov a posunul se už na osmou příčku ligové tabulky.

Domácí měli raketový vstup do zápasu. Již ve druhé minutě nedokázal Sala odvrátit centr Baiocca a Mascara poslal míč do sítě - 1:0.

O několik minut později to mohlo být již o dvě branky, chybu Miranteho však nepotrestal loňský kanonýr Spinesi. V další šanci pálil z dálky Vargas a jeho dělovka prosvištěla těsně vedle janovské brány. Sampdoria v první půli ani jednou nevystřelila na domácí svatyni a navíc přišla o Antonia Cassana. Ve 43. minutě navíc přišla pro hosty další rána - rohový kop Mascary přistál na hlavě zcela volného Martineze a ten se nemýlil - 2:0.

Po změně stran se obraz hry částečně změnil a o snížení se v 63. minutě mohl zasloužit Palombo, jeho hlavička ale orazítkovala břevno. Zvýšené úsilí Sampdorie vyústilo v další šanci Bellucciho a dobrý zákrok Polita. V 73. minutě se návratu na hřiště dočkal Emiliano Bonazzolli, ani on ale nedokázal dostat míč do sítě a Catania si tak zaslouženě připsala tři body.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele