4. kolo
23.09.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Calcio Catania - ACF Fiorentina 0:1

Viola po dvou remízových zápasech opět vyhrála a vyhoupla se na třetí příčku tabulky. O tu se v současné chvíli dělí s Atalantou Bergamo.

V utkání padla pouze jedna branka a tu dal již ve čtvrté minutě Adrian Mutu, který zužitkoval centr Santany - 0:1.

Za Catanii mohl prakticky okamžitě odpovědět Martinez, své šance se ale zalekl a pouze odevzdal míč Freyovi. Z dobré pozice poté po Santanově dalším centru pálil mimo Mutu, na druhé straně pak dvakrát selhal Vargas. S jeho trestným kopem si nejprve poradil Frey, další rána domácího fotbalisty z třiceti metrů pak svůj cíl o několik decimetrů minula.

Fiorentina začala dobře i druhý poločas a příliš nechybělo, aby se opakovala situace z úvodu půle první. Mutuovi se z trestného kopu podařilo podruhé v utkání překonat Polita, za gólmana Catanie však tentokráte zaskočilo břevno. Catania se snažila o vyrovnání a vytvářela si i šance, jednu po druhé ale likvidoval vynikající Frey. Ten nejprve zneškodnil pokud Tedesca a pak na něho dvakrát nevyzrál Mascara.

Tlak domácího celku otupila 79. minuta a červená karta Baiocca, po níž si hosté svůj náskok již pohlídali. Na konečném stavu pak nic nezměnila ani obrovská šance Vieriho ze samého závěru.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele