7. kolo
28.09.2019 22:30 CET
3 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za mě jednoznačně největší překvapení dosavadního ročníku, napříč evropskými soutěžemi! Když porazili Rio Ave, mohlo jít jěště o euforku z postupu, přeci jen neprodali nikoho z týmu, který se na postupu podílel. Když remízovali venku s Vitórií, už to smrdělo senzací, ale to že seberou venku Sporting, už nemohl předpokládat nikdo.Ačkoli CP tápe doma potřebovali nutně bodovat, nejen aby napravili reputaci po zápase s PSV. Když jsem dnes viděl, že před poločasem inkasovali, už už jsem měl za to, že jim došel dech a hle .. A ještě vyhráli koukatelným fotbalem. Budu za měsíc koukat a fandit, aby uhráli slušný výsledek na Portu. Samozřejmě nejsem takový snílek, abych věřil že mají na to udržet TOP 4 do konce sezóny, přesto je to velice příjemná změna vidět tabulku ve které ani po 7 kolech nevévodí klasická trojice tamních velkoklubů.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě dopním, že 8. kolem si odbydou 5. venkovni zápas ! ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele