27. kolo
12.04.2014 21:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sporting CP - Gil Vicente FC 2:0

Papírově to pořád není zcela jasné, ovšem čistě prakticky už si v Lisabonu mohou být jisti, že právě dva prominentní kluby z hlavního města se do příštího ročníku Ligy mistrů kvalifikují přímo; na rozdíl od obhájců titulu z Porta. Může za to včerejší relativně pohodlná výhra Sportingu nad Gil Vicente v poměru 2:0...

Vynikající úvod a silný závěr byly dnes klíčem k (povinnému) úspěchu favorizovaných Lvů nad celkem z Barcelos. Sporting se na vlastní půdě, před zraky bezmála 33 tisícovek diváků, ujal vedení již po necelých dvou minutách, když akci po pravé straně zakončil jemně lobovanou hlavičkou Slimani.

Zelenobílí se tímto tedy mohli velmi brzy upokojit... a také uvelebit. Další a jedinou další prvopoločasovou šanci za ně takto musel obstarat Pecks, jenž si málem vstřelil vlastní gól. A po přestávce to pak nebylo o moc jinačí. Teprve poté, co se velmi nesmělou střelou uvedl Leandro Pimenta, nepatrně zabral i Sporting, aby se Rojo blýskl nádhernou ranou do pravé tyče.

Rozhodující trefa si potom musela počkat až do druhé minuty nastavení, když Héldon hladce rozvlnil síť po neodolatelné výzvě od Carrilla.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Hiko

2:0, LM se blíží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele