4. kolo
24.09.2012 21:15 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

statistika GV - 0:0 po 3 zápasech je až děsivá. a zrovna venku proti Sportingu se taky asi nikam nepoženou. ale SL se budou poprvé letos radovat z výhry. 2:0.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
hradec

Preview: 6 zápasů a jen 1 výhra= vizitka Sportingu Lisabon v nové sezoně. Opravdu až na EL je to bída. Hodnotmě tedy z 2 úhlů. V EL, ten pozitivnější úhel, to zatím vychází. Jistý postup přes Horsens v domácím utkání a remíza s hlavním konkurentem o postup ze základních skupin EL. V PL, ten záporný úhel, to zatím nevychází. Předpředposledí místo a 1 gol po 3 kolech znamená obrovské zklamání jak pro ambiciozní mužstvo, tak hlavně pro fanoušky.

Gil Vicente hraje/nehraje, sice má na kontě zápasů číslovku tři, ale skore je na nule. Alespon' spolehlivost na obranu, která bezgolovou remízu udržela proti lídru soutěže Portu.

Ricardo Sá Pinto je přesvědčen o výhře svého mužstva. "My vyhrajeme. Tým je přesvědčen, že zítra proti Vicente vyhraje. My jsme Sporting a myslíme jen na výhru," řekl odhodlaně Pinto, který ví, že tým se teprve na začátku sezony sehrává a organizuje. Zároven' odsoudil kritiku ze strany tisku a sociálních sítí.

Zápas začíná ve čtvrt na deset pondělního večera a odřídí jej Vasco Santos.

TIP: 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Hiko

Ale že ta výhra bolela

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele