12. kolo
01.12.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po katalánském derby ve Španělsku je tohle utkání nejzajímavějším zápasem celého víkendu v evropských ligách. Benfica má jedinečnou možnost stáhnout náskok FC Porto a to v přímém souboji !!! Podle mne domácí Orli neprohrajou, ale dál je to už otevřené. Přeji Benfice !!!

Reagovat
smazaný uživatel

PORTO PORTZO PORTO PORTO!!!!!!!!!!!!! No kdo je nejlepsi v Portugalsku no kdo kdo jeje ja to zapomel nemohl by me to nekdo rici?????? distak pro blby ja nic nezapomel je to prece F.C.Porto DRACI na thly prdel orlum Z hlavniho mesta!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja vedel ze jim nefandim jen tak jediny co me sere je ze sem ot nechytil na Tvanst

Reagovat
smazaný uživatel

Porto neztrácí dech, naopak navyšuje náskok. Gratuluji !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele