22. kolo
10.03.2008 20:45 CET
2 : 3
(2:2)

CF Os Belenenses

Boavista FC

Rozhodčí: Elmano Santos
Diváci: 3.000

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajíždíme na Belenenses do Lisabonu. Ten trápí bodový odpočet a díky tomu hraje o záchranu, to ale klame, jinak je to kvalitní tým na vyší příčky. Snad se nám tam povede něco uhrát, venku nemáme moc dobrou bilanci. Reálně bych to viděl na dělbu bodů. Přímo na vítězství si budeme muset počkat asi někam jinam. Tip 1:1. BOAVISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Hiko

Ať počítám, jak počítám, vychází mi to bohužel na 1, Boavista teď nic neuhraje. Kdyby to bylo cokoliv jiného, budu jen rád

Reagovat
Hiko

Výborně!!! Je dobře, že jsem se mýlil. Viděl jsem druhou půli, domácí nic moc, snažili se tlačit, ale Boavista je nepustila. Gól na 2:3 byl vlastní, vypadalo to dost blbě Ale tři body jsou tři body, ta tabulka vypadá už trochu líp. Ještě zabrat, aspoň urvat první šestku

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo !!! Takhle se nám to líbí, Belenenses smutní, ale potřebné body si uhraje jinde. Nám snad forma vydrží a ještě můžeme sezónu zakončit na lepším než současném 9.místě ! BOAVISTA !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele