27. kolo
12.03.2023 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Tomáš Souček v souboji s Tyronem Mingsem (© AFP)

West Ham doma jen remizoval

West Ham remizoval ve 27. kole Premier League s Aston Villou 1:1. Hostující tým poslal v 17. minutě do vedení Watkins. Domácí odpověď byla rychlá, ve 26. minutě vyrovnal z pokutového kopu Benrahma. Kladiváři měli ve druhém poločase blíže k dalšímu gólu, ale vyložené šance nedokázali proměnit. Ti tak i nadále krouží kolem sestupových vod, po dalším nezdaru jsou na 17. místě.

Domácí si první příležitost vypracovali v 8. minutě, kdy Aguerd v malém vápně nebezpečně vystřelil, jeho pokus však o kousek minul levou tyč. Ve 14. minutě si na centr ze strany šikovně naskočil Benrahma, ale hlavou mířil nad. O čtyři minuty nato udeřili hosté. Přesný balón ze strany si našel Watkins a hlavičkou k pravé tyči otevřel skóre utkání. Ve 25. minutě se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území Bailey a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. Tu bezpečně proměnil Benrahma a srovnal na 1:1.

Ve 43. minutě Aston Villu podržel skvělým zákrokem Areola, který zlikvidoval prudkou střelu Watkinse. V nastaveném čase prvního poločasu ještě nebezpečně pálil Benrahma, ale jeho pokus na poslední chvíli srazil obránce.

Hned ve 47. minutě se do vyložené šance dostal aktivně hrající Benrahma, jeho střelu však fantasticky vychytal Martínez. O pět minut později si v dobré pozici zpracoval balón opět Benrahma a na bránu vyslal střelu, která jen těsně minula pravou tyč. Do třetice to zkusil alžírský křídelník v 57. minutě, kdy v obrovské šanci vypálil z hranice vápna, Martínez nicméně již poněkolikáté v zápase předvedl výborný zákrok a nepřipustil změnu skóre. V 71. minutě zajel ostře do protihráče Paquetá a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Do konce zápasu už se diváci další vyložené šance nedočkali, a tak utkání skončilo 1:1.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
duloig

Nebyť "Oscarovej" penalty tak prehráme. Dnes mal Benrahma deň blbec. Nepadlo a nepadlo. Škoda 3 bodov. Ideme sa zachraňovať. C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Další ztracený body. Mohli jsme vyhrát i klidně prohrát. Nehráli jsme úplně špatně, ale proměnit šance - pro nás nekonečnej problém (Benrahma!, i když díky za tu pencli). Jsme zhruba uprostřed osmi klubů, z nichž tři půjdou dolů. Něco mě říká, že jestliže to necháme až na konec, dopadneme špatně. Výkony některých opor jsou pro mě záhadou. Další promarněná šance je za námi, kolik jich ještě bude?. Po těch nervácích jsem rád, že si od našich zápasů v PL do dubna odpočnu. Tyhle zápasy jsou za trest. Moyes měl už dávno jít, vypadá to, že uvnitř je dusno. Tak alespoň KL. COYI!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele