16. kolo
13.11.2022 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Danny Ings (© AFP)

Villans vyloupili Brighton

Brighton prohrál domácí utkání šestnáctého kola Premier League s Aston Villou 1:2. Skóre otevřel domácí Alexis Mac Allister, ve prospěch hostů však poté dvěma góly otočil duel Danny Ings.

Domácí se ujali vedení už v první minutě. Brankář Emiliano Martínez otálel s rozehrávkou a poté vyhledal Douglase Luize, který už ale byl ve velmi těžké pozici, Alexis Mac Allister jej nakonec obral a placírkou poslal míč do brány. Hosté mohli odpovědět poměrně zanedlouho, protože sudí v devatenácté minutě odpískal penaltu pro Aston Villu po skluzu Lewise Dunka na McGinna, kterého skvělou uličkou vyslal do šance Buendía. Pokutového kopu se ujal Danny Ings a zakončil zkušeně doprostřed pod horní tyčku, gólman Sánchez si stihl jen lehce sáhnout.

Tlak Villans se začal ve druhém poločase stupňovat, až vyeskaloval v 54. minutě. Cash se na pravé straně narážečkou zbavil Mac Allistera a našel v pokutovém území Emiliana Buendíu, jehož hlavička mířila do tyčky. Snad dvacet vteřin poté už ale hosté balon do sítě dostali. Mac Allister jen odkopl k soupeři, Douglaz Luiz poté našel Dannyho Ingse a ten si posadil Dunka, Colwilla potupil jesličkami a zamířil k tyči. V úplném závěru měli Seagulls jedinou šanci na vyrovnání, rohový kop Mac Allistera našel Colwilla, jehož hlavička však skončila jen těsně nad.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele