14. kolo
29.10.2022 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Ruben Neves (© AFP)

Bouřlivák Costa se konečně zapsal do statistik, byť opět pálil slepými. Vlci na půdě Brentfordu remizovali

Brentford v domácím utkání remizoval 1:1 s Wolverhamptonem Wanderers. Obě branky padly na začátku druhé půle, skóre otevřel netradiční střelec Ben Mee, o chvíli později srovnal kapitán Vlků Rúben Neves.

Po dvaceti minutách mohl jít do vedení Brentford, ale Mbeumova střela zpoza pokutového území soupeře skončila jen těsně vedle. Brankou neskončila ani akce Ivana Toneyho, anglický útočník totiž v rozhodujícím momentu podklouzl, a tak si mohla obrana Wolves oddychnout.

Hosté poprvé vážně ohrozili branku soupeře až na konci první půle, střela střídajícího Moutinho však byla pouze tečována na rohový kop.

Na první gólový moment tak museli diváci na stadionu počkat až do začátku druhé půle. Centr Mbeuma z levé strany si našel stoper Ben Mee, který krásným akrobatickým kopem poslal míč za záda Josého Sá a otevřel skóre doposud nepříliš záživného utkání.

Vedení domácímu mužstvu však vydrželo jen několik málo vteřin. Vlkům se totiž podařilo srovnat hned z jejich první střely mezi tři tyče, a to, když zpoza pokutového území vyslal nechytatelnou dělovku k tyči kapitán hostů Rúben Neves.

Netrvalo dlouho a stav utkání mohl otočit Daniel Podence, ten však nedokázal využít obrovské chyby v rozehrávce soupeřících stoperů, když neprostřelil vyběhnuvšího Davida Rayu.

Ve zbytku utkání se hra uklidnila, šance na zisk všech tří bodů měla obě mužstva, nicméně skvělý Raya a nepřesnost domácích střelců znamenala, že další branka nepadla, a tak se body dělily. V závěru utkání byl za nesportovní chování vyloučen španělský kanonýr ve službách Wolverhamptonu Diego Costa.

Autor: Jakub Müller

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele