4. kolo
11.09.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Michail Antonio a David Moyes (© AFP)

West Ham stále neporažen, remizoval v Southamptonu

Bez porážky a na dostřel čelu tabulky zůstává i po čtvrtém kole West Ham, který zamířil na hřiště Southamptonu. Tam sice příliš neoslnil, nicméně po bezbrankové remíze si připsal alespoň bod.

Už ve třetí minutě se Fabiański musel poprvé činit, to když zprava zajímavě vypálil Armstrong. Po čtvrtině utkání to zase před polským gólmanem vřelo, po Djenepově ráně z hranice vápna za něj tentokráte zaskočil Dawson. A právě Djenepo se dostal k zakončení i po rohu v závěru prvního poločasu, ovšem zamířil nepřesně.

Po přestávce se ukázali i Hammers. Antoniův průnik zastavil až dobrým zákrokem McCarthy, Součkovu hlavičku zase nedokázal Ogbonna dostat za brankářova záda. Hodně blízko gólu byli "Kladiváři" v šestašedesáté minutě, kdy Coufalův centr napálil na bránu Bowen. McCarthy s vypětím všech sil vytěsnil na roh.

Poté však zase hrozili Saints. Brojova střela ze střední vzdálenosti skončila na tyči Fabiańského brány, Diallo svou šanci spálil. Na poslední chvíli pak zastavil Coufal nebezpečnou šanci Elyounoussiho i Rice Brojovu hlavičku, a to vykopnutím z brankové čáry. Ze zbytku utkání stojí za zmínku už jen Antoniovo zbytečné vyloučení po dvou žlutých kartách.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Moje maličkost

2:2

Reagovat
OnlyWHU

Nemohl jsem utkání vidět. Lituju ČK Antonia. Zjišťuju podrobnosti.COYI!!

Reagovat
duloig

Ani ja som to nevidel ale ma zaskočila redka Antonia. Tým pádom nebude hrať proti devils. Škoda sakráá.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele