10. kolo
31.10.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Rodrigo (© AFP)

Leden vyhrál na půdě Norwiche

Norwich City prohrál v desátém kole Premier League s Leeds United 1:2. Všechny branky padly v rozmezí pěti minut, když teprve hosty do vedení poslal Raphinha, za domácí poté srovnal Omobamidele. Vítězný gól si pak připsal Rodrigo.

Přihrávku za obranu Norwiche dostal v sedmé minutě James, který si obhodil Krula a zakončoval už do prázdné branky, jenže skvěle se vrátil Hanley. Obránce Norwiche vykopl balon těsně před brankovou čárou. O pět minut později se centr z levé strany příhodně odrazil na nohu Pukkiho, který pálil z první z hranice vápna. Mířil k levé tyči, kterou minul opravdu jen o kousíček, Meslier ani nestihl reagovat.

V 56. minutě šli hosté do vedení. Rychlý protiútok Leedsu zakončoval Raphinha, který si položil obránce Norwiche, udělal si prostor pro zakončení a dokázal najít prostor kudy dostat míč do sítě. Za dvě minuty už však bylo zase vše jinak. 573 minut hracího času uběhlo od poslední branky Norwiche. Centr od rohového praporku vyslal Rašica, který našel hlavu Andrewa Omobamideleho a ten s pomocí břevna dostal míč do branky.

Leedsu se však vyrovnaný stav natolik nelíbil, že v 60. minutě už měl vedení zpět na svojí straně. Z poměrně velké vzdálenosti napálil míč k pravé tyči Rodrigo. Krul u této branky neměl zrovna dvakrát čisté svědomí. Tím se však střelecký účet zápasu uzavřel a hosté si odvezli všechny tři body.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V 8. kole jste měli na Brighton 1,99. Ted je na Leeds 2,09. Nějak málo .

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele