28. kolo
05.03.2022 16:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Brentford v Norwichi neměl problém a odvezl si tři body

Norwich prohrál domácí duel 28. kola Premier League s Brentfordem 1:3. Hvězdou utkání se stal Ivan Toney, který si připsal hattrick, za Canaries v závěru snížil Teemu Pukki.

Hned ve druhé minutě měli obrovskou šanci domácí. Gilmour vysunul Milota Rašicu, který se ocitl přímo před gólmanem Rayou. Ten však hosty zachránil perfektním reflexivním zákrokem. Gilmour se poté dostal k dorážce, ale přestřelil. O čtvrt hodiny později znovu zahrozil Norwich. Pukki se dostal k odraženému míči a z úhlu vyslal tvrdou ránu na přední tyč. Znovu však zakročil Raya.

Ve 31. minutě se k míči po autu v pokutovému území dostal Canós a výstavní ránou protáhl Krula, který míč vyrazil konečky prstů na rohový kop. Z něj už se hosté dostali do vedení. Kristoffer Ajer prodloužil centr z rohu na zadní tyčku, kde jej do odkryté brány doklepl Ivan Toney.

Pět minut po začátku druhé půle dostal Brentford možnost pokutového kopu. Ben Gibson při odkopu trefil soupeře do hlavy a hlavní sudí po shlédnutí videa neváhal. Balonu se ujal Ivan Toney, který téměř bez rozběhu poslal míč z jeho pohledu doleva, Krul zamířil na druhou stranu.

V 55. minutě domácí fanoušci zuřili. Hlavní sudí totiž po lehkém podražení Toneyho od Gibsona odpískal další penaltu. Ujal se se jí opět tentýž hráč a zároveň faulovaný Ivan Toney a totožným způsobem rozvlnil síť.

Domácí se z gólu radovali v 67. minutě, ale zbytečně, protože Rašica byl v době střely v ofsajdu. A kvůli stejnému provinění odvolal VAR gól i na druhé straně o deset minut později, v postavení mimo hru byl Pinnock.

Gól útěchy Norwich vstřelil v nastavení. Na malé vápno se po několika odrazech dostala Roweova zpětná přihrávka a ve správný čas na správném místě byl Teemu Pukki, který se z voleje trefil k zadní tyči.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele