17. kolo
05.02.2022 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Hráči Watfordu (© AFP)

Watford měl na hřišti Burnley řadu šancí, obě mužstva se však rozešla smírně

Roy Hodgson vlil hráčům Watfordu novou energii do žil, aktivita Hornets však na hřišti Burnley k vítězství nevedla. Domácí toho sice směrem moc nepředvedli, nakonec ale na Turf Moor uhájili bezbrankovou remízu.

První půle utkání se dlouho nesla jen ve znamení náznaků šancí, které zřídkakdy skončily střeleckým pokusem. Až v 39. minutě si hostující King naběhl na dlouhý pas za obranu, z úhlu nicméně domácího brankáře Popea neprostřelil. Po následném rohovém kopu vznikl v pokutovém území Burnley zmatek a domácí od inkasování uchránil na brankové čáře stojící Lennon.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe Clarets. Bezprostředně po návratu do kabin se do útoku hnal Weghrost, jehož sražené zakončení spadlo vysokým obloukem na břevno. Poté si však na delší čas vzal slovo Watford. V 60. minutě vyhledal Kucka centrem Pedra, jehož hlavičku nadvakrát lapil Pope. Za dalších sedm minut zkusil Pedro štěstí svou levou dolní končetinou, Pope však nadále držel čistý štít.

Další nepřehledná situace po kopu od rohového praporku vznikla před svatyní Burnley v 71. minutě - tentokrát stoper Mee málem vsítil vlastní branku. O tři minuty později se domácí konečně vydali na zteč, nicméně Cornetův technický pokus vyrazil gólman Pope. V závěru ještě musel do akce Pope, jehož nebezpečnou přízemní ránou protáhl Cleverley.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele