3. kolo
29.08.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Patrick Bamford (© AFP)

Leeds v Burnley remizoval, pozdním gólem srovnal Bamford

Nerozhodný výsledek přinesl duel dvou týmů stále čekajících na výhru. Burnley se sice po hodině hry dostalo do vedení zásluhou Wooda, nicméně v závěrečných minutách se na konečných 1:1 povedlo srovnat Bamfordovi.

První půle se neřadila mezi ty nejatraktivnější a výsledkem bylo, že nepřinesla ani jednu střelu na bránu. Za zmínku však stojí obstřel Gudmundssona po půlhodině, který skončil kousek od vzdálenější tyče, či následný Raphinhův pokus o nalezení Bamforda před odkrytou klecí. Ve čtyřicáté minutě pak ještě z voleje po centru z pravé strany zakončoval Barnes, ani jemu se nepovedlo seřídit mířidla.

Po hodině hry už přišla gólová radost. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Tarkowski, balón se od Mesliera odrazil do břevna a zůstal ve hře. To vyústilo v další centr, po němž pálil Lowton a jeho ránu pak těsně před brankářem tečoval Chris Wood. Meslier už proti tomuto nic udělat nemohl.

Přesto Whites neodjížděli z Burnley s prázdnou. A jejich gól byl lehce podobný tomu, který předtím dostali. Po akci z pravé strany a odraženém míči vypálil Shackelton načež se do střely v malém vápně vložil Patrick Bamford, jemuž se povedlo balón umístit za gólmanova záda.

V tabulce tak Leeds zůstal o bod před Burnley, aktuálně tato mužstva najdeme na patnácté a šestnácté příčce.  

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Moje maličkost

1:2

Reagovat
LeedsUnited

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele