27. kolo
26.02.2022 16:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Joe Willock (© AFP)

Newcastle vyloupil Brentford

Brentford prohrál duel 27. kola Premier League s Newcastlem United 0:2. Za Magpies se trefili Joelinton a Willock, v prvním poločase dostal červenou kartu Josh Dasilva.

Domácí už od desáté minuty hráli v oslabení. Josh Dasilva totiž kolíky prošlápl Targettovi holeň, což video sudí poté vyhodnotil jako faul za červenou kartu. Newcastle se hned chtěl chopit příležitosti za pačesy, po Fraserově centru hlavičkoval ve 26. minutě Wood a Raya konečky prstů balon vytěsnil mimo.

Ve 33. minutě už se hostům podařilo skórovat. Fraser odcentroval z levé strany a ze všech hráčů se nejvýš vyšplhal Joelinton, který tvrdou ránou hlavou překonal Rayu. Newcastle přidal druhý gól minutu před přestávkou, když Schär vybojoval balon na půlce, poté jej předal Willockovi, který míč poslal kolem brankáře pod břevno.

V 52. minutě došlo k významnému momentu pro příznivce dánského záložníka Christiana Eriksena, který poprvé od svého letního kolapsu nastoupil do mistrovského zápasu v dresu Brentfordu. Po hodině hry se k balonu za pokutovým územím dostal Nørgaard a napřáhl ke tvrdé ráně, která jen těsně přeletěla hostující bránu.

Newcastle domácí k žádnému tlaku v závěru nepustil a sám kontroloval dvougólový náskok. Celel arabských šejků se posunul už na čtrnácté místo a dostal se o jeden bod právě před Brentford.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Beros

Mohli bychom natáhnout sérii... Nejlépe třemi body

Reagovat
danielfc

New Castle pozuruje Kepu :-), tak dúfam, že sa pozerali včera na finále Carabao Cup :-)

Dúbravka je lepší ako Kepa!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele