4. kolo
11.09.2021 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Brightonu (© AFP)

Brighton vyzrál na nováčka Brentford

Brighton vyhrál v utkání čtvrtého kola Premier League na půdě Brentfordu 1:0. V poslední minutě zápas rozhodl Leandro Trossard.

První velká šance přišla ve čtrnácté minutě, když Trossard poslal míč mezi obránce Dannymu Welbeckovi, kterého ale vychytal domácí brankář Raya.

Ve velmi dobré střelecké pozici se ocitl ještě v samém závěru nastavení první půle domácí Vitaly Janelt, jehož rána levačkou byla velmi tvrdá, avšak zároveň také mířila přesně do míst, kde byl připravený gólman Sánchez.

Ani jeden tým si nedokázal ve druhém poločase vypracovat zásadnější příležitost, o to větší šok nastal v 90. minutě. Hosté dobře rozehráli z levé strany, Alexis Mac Alister poslal balon na hranici vápna k noze Leandra Trossarda, který utaženou ranou na zadní tyč překonal brankáře Rayu.

Brighton má díky výhře po čtyřech duelech devět bodů a momentálně se řadí na čtvrté místo, což by před sezonou určitě nikdo nečekal. Brentford je s pěti body desátý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Moje maličkost

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele