3. kolo
28.08.2021 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Brentford sebral další bod, tentokrát Ville

Fotbalisté Aston Villy remizovali ve třetím kole Premier League s Brentfordem 1:1. Obě branky padly hned v úvodu, když hosty poslal do vedení Toney, za domácí pak srovnal Buendía.

Hned v sedmé minutě otevřel hostující nováček skóre. Ghoddosův centr z rohu se dostal na opačnou stranu ke Canósovi. Ten ho přihrál směrem do šestnáctky a na přední tyči ho ještě jemně tečoval za sebe patičkou Jansson, díky čemu se míč dostal zhruba na penaltový bod k úplně volného Ivanovi Toneymu, který ho z první poslal do pravého horního rohu Martínezovy branky.

Domácí však dokázali za šest minut srovnat. Ings si zpracoval pas na levé křídlo, narazil si míč s Targettem a pak ho přihrál na osu hřiště na volného Emiliana Buendíu. Ten se s ním elegantně otočil a jelikož u něj nebyl nikdo ve žlutém, tak bez váhání vystřelil a krásnou střelou namířil nechytatelně k levé tyči Rayovy branky.

Centr Targetta z levé strany sklepl v šestnáctce v osmnácté minutě Brentfordu hlavou Konsa a míč se odrazil přímo k Ingsovi, jenž okamžitě vypálil na branku hostů. Gólman Raya reflexivně vyrazil tuto střelu.

Po půlhodině hry se Janelt dostal před šestnáctkou Aston Villy k odraženému míči, který hned posunul doleva do šestnáctky na Henryho. Ten z první střelou po zemi těsně minul vzdálenější tyč Martínezovy svatyně.

Další šanci měli domácí až v 96. minutě. El Ghazi se hezky uvolnil na levém křídle a přesným centrem na zadní tyč poslal míč na Watkinse. Ten vyskočil výše než obránci Brentfordu, hlavičkou ale poslal míč do rukou přesouvajícího brankáře Rayy.

Villans jsou po třech kolech jedenáctí, Brentford devátý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
VTID94

3:1

Reagovat
Moje maličkost

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele