35. kolo
09.05.2021 17:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

West Ham na Everton nestačil

West Hamu United prohrál v duelu 35. kola Premier League s Evertonem 0:1. Vítěznou branku obstaral Dominic Calvert-Lewin.

Everton se ze své první šance v zápase dostal ve 24. minutě do vedení. Po nenápadné akci si na Godfreyho průnikovou přihrávku naběhl Dominic Calvert-Lewin, který přízemní střelou prostřelil gólmana.

Po třech minutách mohlo být vyrovnáno. Saïd Benrahma dostal přihrávku do pokutového území, jenže příliš dlouho váhal se zakončením a Coleman jeho ránu stačil srazit na roh. Za chvilku už zase Everton zahrával přímý kop v blízkosti velkého vápna. Do míče se opřel Gylfi Sigurdsson, jehož střelu přes zeď skvěle vyrazil Łukasz Fabiański.

Až ve 40. minutě se domácí dostali do obrovské šance. Skvělý centr poslal do vápna Pablo Fornals. Ve vápně se uvolnil Saïd Benrahma, ale hlavou zakončil těsně nad břevno.

Po hodině hry se mezi střelce mohl zapsat Vladimír Coufal. Krásnou přihrávkou jej k zakončení vybídl Fornals, ale český hráč přízemní ránu napálil do tyče.

Pět minut před koncem mohlo být rozhodnuto. Dominic Calvert-Lewin poslal pobídku na malé vápno, ale střídající King hlavičkoval jen do tyče.

West Hamu se díky další ztrátě vzdaluje vidina účasti v příštím ročníku Ligy mistrů. Z pátého místa totiž na čtvrtý Leicester ztrácí tři kola před koncem pět bodů. Svěřenci manažera Moyese se tak budou muset spíše ohlížet za sebe, aby uhájili alespoň pátou příčku. Everton naopak bude ještě usilovat o posun vpřed, momentálně je osmý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojďme Hammers pro 3 body. Chelsea nám sice utekla, ale více věřím v to, že by jsme mohli přeskočit lišky. Věřím, že hráči tam dnes nechají na hřišti vše, už si určitě všichni uvědomili, jak moc toho ve hře je. Netřeba asi hovořit o tom, že je to zápas sezóny, to jsou za mě všechny 4, které nás ještě čekají. COYI!!!

Reagovat
duloig

Jo,včera ma Chelsea tiež nasrala.Možno aj Lester preskočíme lebo sú totálne v kríze.C O Y I !!

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
OnlyWHU

Everton nás zdolal přes kopírák, jako my na podzim jeho. Rozhodla opět hrubka Dawsona. Vůle nám nechyběla, ale kromě tyče Coufiho a spálené šance Benrahmy jsme soupeře při platonický převaze neohrozili. Zdá se, že náš úzký kádr toho má už plný kecky. Nabízí se otázka. Bude-li tento kvalitní kádr hráčů základní sestavy i v příští sezoně čítat max. 14 hráčů, chceme opravdu myslet na evropský poháry? Ale... Teď bude důležitý nepolevit ve dvou zbývajících zápasech a po této sezoně nezbude než smeknout. COY!!!!

Reagovat
montaigne33

Reagovat
duloig

Škoda že sme dostali prvý gól my.Odvtedy to bol betón zo strany karameliek.Tiež som mal z dnešného maču pocit že už chalani majú toho plné zuby.Verím že sa ešte pobijú o poháre a po sezóne sa nakúpia hráči na ktorých ukáže David Moyes.V tejto sezóne ukázal že vie poskladať mančaft pracantmi a srdciarmi.A pustiť preč hráčov typu Haller,Anderson ... ktorý len mač odchodili a sem tam sa blysli aby sa nepovedalo.V titulke pozerám že Arnautovič by sa mal vrátiť.Kristova noho dúfam že to je kačica a ten narcis už má dvere u nás na veky zavreté.

Only ako píšeš,táto sezóna je už teraz nad očakávanie.Keď si spomeniem na začiatku sezóny na tú šnúru čo nás čakala a teraz pohľad na tabuľku tak sa len usmejem.Neskutočnú prácu odviedol trenér a hráči. C O Y I !!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele