24. kolo
14.02.2021 13:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Ruben Neves (© AFP)

Wolves díky obratu přeskočili v tabulce Southampton

Southampton měl duel s Wolverhamptonem dobře rozehraný, jenže poločasové vedení neudržel a šestou porážkou v řadě pokračuje v mizérii. Hostující "Vlci" se díky tříbodovému zisku dostali právě před jihoanglické mužstvo o jednu příčku vpřed na dvanácté místo v tabulce.

První zajímavá akce zápasu přišla až po dvaceti minutách hry. Ings si při brejku Southamptonu chystal střeleckou pozici, nakonec ale přihrál Redmondovi, jehož technický pokus vytáhl hbitým zákrokem brankář "Wolves" Patrício. Ve 25. minutě už šli domácí do vedení. Amstrong pláchl po levé straně a centrem vyhledal Ingse, jenž pas od kolegy ideálně zužitkoval výborně trefeným volejem.

Hosté sice v první půli zaostávali, avšak brzy po změně stran srovnali stav utkání. Semedo totiž v 52. minutě trefil centrem v pokutovém území ruku Bertranda. Sudí Scott tedy nařídil pokutový kop pro Wolverhampton, který střelou k tyči do protipohybu gólmana "Saints" McCarthyho proměnil Neves. Vedení mohl domácím vrátit v 56. minutě Armstrong, jehož tečovaná střela proletěla jen těsně vedle tyče.

V 66. minutě dokonali Wolves obrat. Neto se prodral přes pravou stranu a z úhlu překonal McCarthyho. O třináct minut později podržel hosty Patrício, jenž vyrazil ránu Ward-Prowse a následně zlikvidoval i dorážku Adamse. V 84. minutě našel Redmond hlavu Adamse, jeho zakončení ale scházela přesnost.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele