35. kolo
08.05.2021 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Christian Benteke (© AFP)

Sheffield opět padl

Fotbalisté již jistého sestupujícího Sheffieldu United prohráli v utkání 35. kola Premier League s Crystal Palace 0:2. Branky si připsali Christian Benteke a Eberechi Eze.

Hosté se vedení ujali hned ve druhé minutě. Rychlou akci vyšperkoval Eberechi Eze přihrávkou na Christiana Bentekeho, který s pomocí teče dostal míč za záda domácího gólmana.

Další gólovou možnost mělo Crystal Palace před koncem první půle. Christian Benteke si naskočil úplně osamocený na malém vápně na centr, ovšem jeho hlavičku fantastickým zákrokem vytáhl Aaron Ramsdale.

Sheffield měl svou první šanci až v 51. minutě. Centr totiž prolétl bez teče k zadní tyči, kde byl úplně volný John Egan. Tomu se úplně nepovedla střela, balón poslal vysoko nad.

Christian Benteke se v 74. minutě dostal před svého soka, a tak míč uzmul jako první. Následovala přihrávka na hranici vápna a krásná Townsendova střela na zadní tyč, která skončila jen těsně vedle

Dvě minuty před koncem základní hrací doby bylo rozhodnuto. Eberechi Eze předvedl individuální akci už z poloviny hřiště. Nakonec se s míčem dostal až do vápna, kde otřel svou střelu o jednoho ze soupeřů, a ta zamířila k zadní tyči.

Crystal Palace si výhrou zajistilo matematickou jistotu záchrany, Sheffield je poslední o devět bodů.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele