33. kolo
24.04.2021 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

David McGoldrick (© AFP)

Sheffield zdolal Brighton

Sheffield United si ve 33. kole Premier League připsal pátou výhru v letošní sezoně. Již jistý sestupující porazil 1:0 Brighton, branku si připsal David McGoldrick.

Domácí šli do vedení v devatenácté minutě. Na půlící čáře dal mizernou přihrávku Webster, hosté pak sice pokryli Osbornův centr na McGoldricka, ale nadvakrát nedokázali odkopnout míč a místo toho se po další nechtěné asistenci nečekaně David McGoldrick dostal k zakončení a zblízka obstřelil Sáncheze.

V 53. minutě Welbeck kouzelně prodloužil míč na zcela volného Maupaye, který vypálil z první a Aaron Ramsdale zabránil vyrovnání mrštným skokem k pravé tyči.

O čtyři minuty později Webster v pádu hlavičkoval jen slabě a Jakub Moder zakončil závar po rohovém kopu sice z otočky k tyči přesně, jenže ke své střele vybíhal z ofsajdu. Vstřelenou branku odvolal VAR.

Ve dvaasedmdesáté minutě měli hosté neuvěřitelnou šanci na vyrovnání. Po pravém křídle se jako tajfun prohnal Alírezá Džahánbachš a jesličkami Bryanovi naservíroval míč před bránu. Neal Maupay ji ze dvou kroků překopl.

Sheffield si v letošní smutné sezoně užil alespoň nějakou radost, ačkoliv zůstává dále hluboce poslední. Brighton je šestnáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele