29. kolo
03.03.2021 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

David McGoldrick se raduje se spoluhráči (© AFP)

Tři body pro Sheffield! Žiletky skalpovaly Aston Villu

Fotbalisté Sheffieldu United vyhráli v utkání 29. kola Premier League s Aston Villou 1:0. Domácí do vedení poslal McGoldrick. Od 57. minuty sice museli hrát bez vyloučeného Jagielky, ale tři body už si vzít nenechali.

Hosté měli v 11. minutě obrovskou šanci. Po sražené střele Bertranda Traorého sklepl Ollie Watkins hlavou míč na Johna McGinna, který už byl sám před brankářem Ramstalem. Svůj obstřel však poslal vedle vzdálenější tyče. V 19. minutě byla Aston Villa znovu blízko gólu. Přihrávku na levou stranu obdržel rozběhnutý Ollie Watkins. Zakončoval z poměrně ostrého úhlu a míč nadvakrát zkrotil Ramstale.

Domácí se ujali vedení ve 31. minutě. Přenesení hry na pravé křídlo našlo přesně Georgeho Baldocka. Ten si balón navedl na levačku a z rohu pokutového území poslal parádní nabídku na vzdálenější tyč, kde se pohyboval David McGoldrick, jenž ho uklidil do prázdné brány.

V 55. minutě přišla pro domácí komplikace. Phil Jagielka nekompromisně sestřelil Anwara El Ghaziho a dostal za to žlutou kartu. Sudí Jones si však situaci prohlédl na monitoru a následně udělil Jagielkovi červenou kartu.

Aston Villa se tlačila za vyrovnáním. Odražený míč napálil na domácí bránu v 67. minutě John McGinn. Do dobrého střeleckého pokusu stačil vložit kopačku jeden z obránců, který míč srazil nad břevno.

V 90. minutě přežili domácí podruhé. Ezri Konsa si na penaltě připravil balón na střelu, ale Ramsdale domácí zachránil díky výbornému reflexu.

Díky ubráněným třem bodům se Sheffield přiblížil záchraně na dvanáct bodů, zůstává však poslední. Aston Villa je devátá, ale má zápas k dobru.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele