22. kolo
02.02.2021 21:15 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Jairo Riedewald (© AFP)

Newcastle doma nestačil na Crystal Palace

Newcastle United prohrál v domácím duelu 22. kola Premier League s Crystal Palace. Domácí sice šli do vedení po glukózy Jonjoa Shelveyho, hosté však díky trefám Jaira Reidewalda a Garyho Cahilla výsledek otočili na svou stranu.

Newcastle se hned ve druhé minutě ujal vedení. Almirón se na levém křídle šikovně zbavil Danna a pak našel ve vápně číhajícího Wilsona. Ten sklepl balon pod sebe na Jonjoa Shelveyho, jenž nekompromisní ranou z první překonal marně se natahujícího Guaitu.

V desáté minutě to mohlo být o dvě branky. První centr se ještě příliš neujal, nicméně po tom druhém se balon dostal k Hendrickovi, jehož zakončení proskákalo těsně kolem pravé tyče.

V jednadvacáté minutě bylo vyrovnáno. Patrick van Aanholt si rychle narazil s Ezem a následně poslal do vápna velmi nepříjemný střílený centr. Jeden z obránců Newcastlu ho odehrál jen na hranici pokutového území, kde se do míče opřel Jairo Reidewald a jeho tvrdou ránu zastavila až síť za zády Darlowa.

O čtyři minuty později už hosté vedli. Po faulu Lewise mělo Crystal Palace standardní situaci, ze které se dokázal prosadit. Ezeho přesný centr si ve vápně našel Gary Cahill, jenž přesnou hlavičkou nedal Darlowovi šanci zasáhnout.

Ve 34. minutě mohlo být opět srovnáno. Wilson se krásně protáhl po pravé straně a pak přesným pasem vyslal do úniku Frasera. Guaita mu však rychle zmenšil střelecký úhel a následně vyrazil jeho střela na roh.

Na další velkou šanci jsme si museli počkat až do nastavení. Riedewald přetlačil v souboji Lewise a následně předložil balon nikým neatakovanému Townsendovi, který ve stoprocentní šanci nepochopitelně selhal.

Newcastlu v tabulce patří šestnácté místo, Crystal Palace je třinácté.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Y.Cabaye

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele