22. kolo
03.02.2021 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Kelechi Iheanacho (© AFP)

Leicester se vrátil na vítěznou vlnu, uspěl na hřišti Fulhamu

Po dvou nezdarech v řadě se Leicesteru zase podařilo zvítězit. Díky výsledku 2:0 si odvezl tři body z Craven Cottage, branky do sítě Fulhamu nastříleli Iheanacho a Justin.

První trefa přišla po čtvrthodině hry. Z pravé strany se k centru odhodlal Maddison a tento dlouhý nákop mu vyšel parádně. Přistál totiž ve vápně na hlavě Kelechiho Iheanacha, jehož hlavička skončila za Aréolovými zády. Bleskově mohl druhou trefu přidat Söyüncü, avšak ten si vylámal zuby na francouzském gólmanovi.

Pár desítek sekund před odchodem do šaten mohlo být srovnáno, to když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Adarabioyo. Schmeichel se musel opravdu vyznamenat. Poté se potvrdilo pořekadlo "nedáš, dostaneš". Na opačném konci hřiště Maddison pobídl Jamese Justina, ten obešel brankáře a pod lehkým tlakem usměrnil míč mezi tři tyče.

Před přestávkou dokonce mohl padnou ještě třetí gól, Barnes ovšem tváří v tvář proti Aréolovi neuspěl. Po hodině hry lovil domácí gólman balon ze sítě potřetí, tentokráte však byla radost Leicesteru předčasná - Pereirova trefa pro ofsajd neplatila.

To ale nezměnilo nic na tom, že si Foxes své vítězství pohlídali a v tabulce se vyšvihli na třetí příčku. Fulham naopak bude mít co dělat, aby se zachránil. Aktuálně mu totiž patří osmnáctá příčka s osmibodovu ztrátou na bezpečnou zónu.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele