26. kolo
28.02.2021 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Souboj londýnských celků branku nepřinesl

Fotbalisté Crystal Palace remizovali v utkání 26. kola Premier League 0:0 s Fulhamem. Domácí za celý zápas vyslali jen jednu střelu, která navíc nemířila mezi tři tyče.

Townsend poslal ve 27. minutě do šestnáctky velmi dobrý centr. Balón by směřoval na vzdálenější tyč na Bentekeho, ovšem výborně to udělal z pohledu Fulhamu Joachim Andersen, který ve své pozici riskoval vlastní gól, balón ale dokázal přiklepnout do rukavic brankáře Aréoly.

K exekuci přímého kopu se v 56. minutě postavil Joachim Andersen, který nemířil zle. Jeho projektil minul tak o metr levou tyč.

Hosté měli v 66. minutě zatím největší šanci zápasu. Loftus-Cheek protečoval z první míč na Joshe Maju, který se uvolnil kolem bránícího hráče a z hranice šestnáctky vypálil levačkou. Jeho přízemní rána jen těsně minula pravou tyč z pohledu brankáře Guaity.

Další šance Cottagers přišla hned o dvě minuty později. Novic na trávníku Ivan Cavaleiro poslal z pravé strany krásný centr, který našel Joshe Maju. Hlavičku tohoto útočníka reflexivně vyrazil Vicente Guaita.

Fulham začal domácím zatápět a po minutě měl další možnost. Po rohovém kopu balón propadl na kopačku Joachima Andersena, jehož možná gólové zakončení obětavě zablokoval Gary Cahill.

Následně pak Cavaleiro hrudí sklepl míč proti noze Rubena Loftuse-Cheeka, který z první těsně minul pravou šibenici. Jako by Fulham zařadil další rychlostní stupeň.

To však byla poslední gólová možnost v duelu. Crystal Palace patří třinácté místo, Fulham je osmnáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele