16. kolo
29.12.2020 19:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Robbie Brady (© AFP)

Sheffield znovu padl, tentokráte nestačil na Burnley

Trápení Sheffieldu United nemá konce. I tentokráte sice svěřenci manažera Chrise Wildera nepodali špatný výkon, jenže se znovu musí smířit s další porážkou. Na půdě Burnley si sice vypracovali několik nadějných příležitostí, žádnou z nich však nedokázali proměnit, a protože na druhé straně inkasovali z hlavy stopera Meeho, zůstávají se dvěma body přikováni ke dnu tabulky. Naopak Burnley po nevýrazném startu stoupá tabulkou a momentálně se nachází na 16. místě.

První půle přinesla hned několik šancí, přičemž hned ta první byla obrovská. Pouze po minutě hry se po hlavičce Wooda dostal za záda hostující obrany útočník Barnes, zblízka však vyběhnuvšího Ramsdalea nepropálil. Na druhé straně si zase s nebezpečným centrem McGoldricka s obtížemi poradil stoper Mee. Z následného rohového kopu se ovšem k hlavičce prodral Rhian Brewster, kterému se podařilo překonat i brankáře Popa, jenže na brankové čáře za něj parádním obranným zákrokem zaskočil obránce Lowton.

Do vedení se tak o chviličku později mohli dostat domácí, když si na centr Taylora naskočil nikým nehlídaný Wood, jenže parádní zákrok vytasil hostující brankář Ramsdale. Ani ten ovšem nezabránil tomu, aby se domácí přece jen dostali do vedení. To když si jen o pár minut později na rohový kop Bradyho naskočil Mee a prudkou hlavičkou poprvé rozvlnil síť.

Na druhé straně mohl ještě před pauzou srovnat Brewster, jeho ránu z hranice vápna ovšem Pope ukryl do rukavic. Tentýž hráč pak těsně před poločasovým hvizdem nedokázal do brány usměrnit prudký centr Enda Stevense. Na začátku druhé půle se zase po pěkné kombinaci dostal do střelecké pozice útočník McGoldrick, i tentokráte jej ale kvalitním zákrokem vychytal brankář Pope.

Vedení domácích mohl hlavičkou pojistit střelec první branky Mee, tentokráte však míč nasměroval až příliš vysoko. Srovnání měl na kopačce Baldock, jeho utažená rána však o pár desítek centimetrů minula pravou tyč domácí svatyně. A protože se neujala ani krásná rána Egana deset minut před koncem, museli se hráči Sheffieldu United smířit s další těsnou porážkou.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele