17. kolo
17.02.2021 19:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Ashley Barnes (© AFP)

Burnley se s Fulhamem rozešlo smírně

Fotbalisté Burnley remizovali v dohrávce sedmnáctého kola Premier League s Fulhamem 1:1. Hosty poslal do vedení Aina, zanedlouho však srovnal Barnes.

Burnley si ve 25. minutě vybojovalo rohový kop, po němž hlavičkoval na malém vápně Long, jehož pokus mířil těsně nad.

Domácí borci se na konci první půle chytali za hlavu. Tarkowski parádně zatáhl míč do vápna a jeho přízemní centr na malé vápno minuli dva hráči Burnley, mezi kterými lízl míč Aréola. Obrovská šance.

Neskutečné štěstí přineslo ve 49. minutě hostům vedoucí gól. Centr do vápna se jen otřel o hruď Oly Ainy, od kterého se odrazil za brankovou čáru, kde se ho marně snažil zastavit bránící hráč Burnley.

O tři minuty později však bylo vyrovnáno. Defenziva Fulhamu šíleně propadla na levé straně, kudy pelášil Jay Rodriguez a přesným centrem předložil Ashleymu Barnesovi vyloženou šanci, kterou domácí střelec pohotovou střelou k tyči proměnil.

Domácí mohli rozhodnout v 92. minutě. Aréola trestuhodně podběhl centr do vápna, kde míč dopadl na hlavičku Barnese, ale ten odkrytou branku minul.

Burnley aktuálně patří patnácté místo, Fulham je osmnáctý.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Noustress

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele