14. kolo
20.12.2020 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Amex Stadium (© AFP)

Sheffield na první letošní výhru nedosáhl

Fotbalisté Brightonu remizovali ve čtrnáctém kole Premier League se Sheffieldem 1:1. Hosté se i bez vyloučeného Lundstrama dostali do vedení zásluhou Bogla, za domácí v závěru srovnal Welbeck.

První šanci měli ve 26. minutě domácí. Trossardovi se povedlo najít Maupaye, jehož ránu si málem do vlastní branky srazil Egan.

Ve 35. minutě se ke slovu přihlásil i Sheffield. O rozehrávku standardní situace se postaral McGoldrick, který to velice nebezpečně zkoušel k zadní tyči. Sánchez předvedl skvělý zákrok.

O pět minut později šli hosté do deseti. Lundstram důrazně přišlápl stojící nohu protihráče, za což si vysloužil přímou červenou kartu. Sudí se na celý moment šel podívat k videu, které jeho verdikt potvrdilo.

I tak šel Sheffield v 63. minutě do vedení. Nahrávka za domácí obranu směřovala na McGoldricka, který se sice dostal do úhlu, jenomže i přesto dokázal velice přesně pod sebou najít střídajícího Jaydena Bogla. Jeho tečovaná rána nakonec doputovala za záda Sáncheze, který nedokázal na změnu letu míče reagovat. VAR se ještě zabýval ofsajdovým postavením McGoldricka, které se nakonec nepotvrdilo.

V 84. minutě mohlo být rozhodnuto. Hostující Burke se vydal mezi domácí obranu, jenomže v pokutovém území to neudělal dobře, neboť zakončoval nad břevno.

Brighton o tři minuty později rozehrál standardní situaci na krátko. Do pokutového území přesto přiletěl centr, který dokázal Webster přihrát na osamoceného Dannyho Welbecka, který bez problémů prostřelil brankáře.

Hosté mohli nakonec odjíždět bez bodu. V páté nastavené minutě totiž před brankou Sheffieldu proběhl neskutečný závar, jenže Brightonu se nepodařilo i díky obětavým zákrokům hostí dostat míč do sítě.

Brighton Vánoce stráví na šestnáctém místě s dvanácti body, Sheffield je poslední a body má dva.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele