24. kolo
13.02.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Emiliano Martínez (© AFP)

Zápas Brightonu s Aston Villou branku nepřinesl

Aston Ville se zápas v Brightonu nepovedl. Favorit utkání svou roli vůbec nepotvrzoval a většinu zápasu byl na hřišti tím horším celkem, nakonec může být i rád za bezgólovou remízu.

Už po dvanácti minutách poprvé domácí Seagulls zahrozili. Po akci z pravé strany zakončoval Mac Alister, jehož hlavička letěla příliš vysoko. Po půlhodině nezúročil standardku ze zajímavé pozice Groß, balón bez potíží lapil Martínez. A hostující gólman se v závěru první půle blýsknul proti Burnově hlavičce.

Argentinský gólman musel svůj um prokazovat i v průběhu druhé půle. Když byly odehrány necelé tři čtvrtiny utkání, navedl si zleva míč na střelu Veltman, jehož pokus rozhodně měl gólové parametry. Nicméně ani on, ani následně Maupay neprocpali kulatý nesmysl mezi tři tyče.

Posledním, kdo dostal velkou příležitost rozhodnout, byl střídající Danny Welbeck. Tomu se však krkolomné zakončení z malého vápna nepovedlo a zápas tak skončil remízou. Aston Villa je tak aktuálně na osmé příčce, Brighton se vyšvihl na patnáctou pozici.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele