13. kolo
17.12.2020 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bezbranková remíza na Aston Ville

Aston Villa remizovala v rámci třináctého kola Premier League s Burnley 0:0. Utkání sice několik šancí přineslo, ani jeden z celků však nedokázal balon do soupeřovy branky dostat.

Do první velké šance zápasu se dostal ve 22. minutě Bertrand Traoré. Byl velmi blízko brance Burnley, ale prováhal ideální možnost na zakončení. Na druhé straně pak po centru ze strany hlavičkoval Chris Wood, ale Emiliano Martínez předvedl výborný zákrok.

Po rohovém kopu před koncem první poločasu zakončoval hlavou Kortney Hause, ale ke své smůle trefil jen břevno branky Burnley. Domácí byli hodně blízko první brance.

V 53. minutě se po centru dostal do zakončení Ollie Watkins, střílel hlavou. Pope byl u své levé tyče včas a míč chytil.

Po Grelishově přihrávce střílel o pár minut později z levé strany pokutového území Anwar El Ghazi, ale i s touto střelou si Pope poradil.

Anwar El Ghazi se poté dostal do své asi největší šance zápasu, po Grelishově přihrávce se zmohl pouze na hodně slabou střelu.

Aston Villa je po remíze na jedenáctém místě, Burnley je sedmnácté.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele