18. kolo
29.01.2020 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

West Ham zase nevyhrál, v dohrávce podlehl Liverpoolu

Pátý zápas bez vítězství v řadě mají za sebou hráči West Hamu. Ti v dohrávce osmnáctého kola nestačili na suveréna letošní sezóny Liverpool, kterému podlehli po trefách Salaha a Oxlada-Chamberlaina. Jen z tribuny přihlížel duelu Tomáš Souček.

První velká šance přišla až zhruba po čtvrtině utkání. Rychlá a pohledná výměna míče mezi Firminem a Salahem vedla k přihrávce na Robertsona. Ten stihl balón až těsně před Fabiańskim a jeho dloubáček byl jednak nepřesný, jednak pomalý.

Mnohem větší příležitost se hostům nabídla ve třiatřicáté minutě. Míč na střelu si chystal Origi, toho však podrazil Diop a sudí neměl jinou možnost než nařídit penaltu pro Liverpool. Její exekuce se ujal Mohamed Salah a na druhou stranu, než skákal gólman, ji proměnil.

Nedlouho po pauze vypálil po sražené přihrávce Firmino, Fabiański měl s jeho ránou plné rukavice práce. Dvě minuty poté už kapituloval. Salah vyslal Alexe Oxlada-Chamberlaina do samostatného úniku, se kterým si anglický středopolař poradil a zkušeně překonal gólmana.

O chvíli později mohl snížit rozdíl ve skóre Snodgrass, jeho skákavou střelu ale Alisson vyrazil na roh. Po dalším závaru založeném Ricem nejprve zasahoval brazilský gólman, po jeho zákroku si Alexander-Arnold srazil balón do vlastní brankové konstrukce.

Na opačném konci hřiště byla tyč rovněž orazítkována, po Wijnaldumově pasu ji nastřelil Salah. A jelikož úspěch neslavil ani na druhé straně Rice, který po standardce pořádně protáhl Alissona, skončilo utkání dvougólovým vítězstvím Hammers.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
LokoLFC

1:2

Reagovat
LokoLFC

0:1

Reagovat
LokoLFC

ted koukam, ze s odstupem casu jsem zmenil nazor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
M1ck0

0:3

Reagovat
REPLIKATOR

1:2 Souček - Salah, Origi

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
OnlyWHU

2:2 COYI!!! ...ale když vidím Zabaleta, Lanzini, Fornals a spol., tak hledám optimismus.

Reagovat
Elmas

Fornals je špatnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zatím žádná hitparáda, ale dejme mu ještě trochu času.

Reagovat
OnlyWHU

Souhl. Fornals byl hvězdou ME21 a s tím i přišel (za 24 mega!). Špatnej rozhodně není, ale zatím ani výraznou posilou. Na záchranářský bitky mu ještě chybí zkušenosti. V budoucnu ale může být dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Lanziniho jsem strašně zklamaný, byl to od odchodu Payeta tahoun, ale teď po tom zranění to nějak není ono

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
Abstinence

Mohli by už nasadit Součka

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
duloig

Jeremy držím palce, máš debut o akom si asi ani nesníval C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Rozhodně nezklamal, spíš naopak. Typově je to velkej příslib. Když vzpomínám, tak dost nenápadně začínal v PL i Rice a dnes je náš nejlepší hráč (s Fabim).

Reagovat
duloig

Mal by dostať miesto v základe aj v sobotu.

Reagovat
Pharrell

Bobby Firmino

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele