18. kolo
21.12.2019 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Wolves otočili v Norwichi a vrátili se na vítěznou vlnu

Po dlouhé době minulý týden prohráli fotbalisté Wolves a dobře to s nimi nevypadalo ani nyní v Norwichi, kde prohrávali po brance Cantwella. Po přestávce však dokázali otočit Saiss a Jiméneze a hosté si tak odvezli všechny tři body.

Canaries se do toho hned od začátku pořádně opřeli a už v šesté minutě se musel zaskvět Patrício, který horko těžko vyškrábl McLeanovu křížnou přízemní ránu. Krátký byl na další takový Tetteyův pokus, jenž se odrazil od tyče a proběhl se podél brankové čáry.

Todd Cantwell už dokázal skóre otevřít. Po McLeanově centru k němu propadl míč na penaltu a anglický křídelník si s nastalou situací dokázal poradit. Záhy mohl vedení navýšit Pukki, jenže tváří v tvář Patríciovi se mu vůbec nezadařilo. A stejně dopadl souboj těchto dvou i krátce před pauzou.

Nedlouho po ní zpoza vápna napřáhl Buendía a jeho pokus skončil jen těsně nad. To mohl být zlomový moment zápasu, namísto toho se ale prosadili Vlci. Moutinhova spolupráce s Castrem a následný centr z levé strany vyvrcholily hlavičkou Romaina Saisse, proti níž byl gólman bezmocný.

Gól na kopačce měl po dalších deset minutách Raúl Jiménez, jenže trestuhodně přestřelil. V další situace už byl ale přesný. Po Netově centru zakončoval Doherty, jehož ránu Krul vyrazil právě k mexickému kanonýrovi, na nějž již čekal snadný úkol.

Ve zbytku utkání už jsme branku neviděli a Wolverhampton se tak dočasně přiblížil jen na dva body čtvrté Chelsea. Norwich zůstává předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba potřebují bodovat, nemají proč taktizovat, 2:2, góly v zápase + 2,5.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele