25. kolo
04.02.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Liverpool opět ztratil, tentokráte s West Hamem

Překvapivá remíza se zrodila na Olympijském stadionu v Londýně. Domácí Hammers dokázali urvat bod v souboji s Liverpoolem. Reds poslal do vedení Sadio Mané, ovšem vzápětí srovnal krok na konečných 1:1 Michail Antonio.

Velmi frustrující, tak by se dalo nazvat působení Reds v posledních dvou ligových zápasech. Kloppovi svěřenci prohospodařili část svého náskoku před pronásledovateli. Rozdíl mezi Reds a druhými Citizens se tak scvrkl na tři body.

Důležitým aspektem pro zrození překvapivého výsledku byla v podání Kladivářů od prvních minut nebojácná hra směrem dopředu. Felipe Anderson hned ze začátku prověřil poziční flexibilitu Jamese Milnera.

Na hrotu Pellegriniho jedenáctky nastoupil Javier Hernández. Ten nahradil pro toto utkání zraněného Arnautoviče. A odhodlání mu nechybělo.

Abychom nemluvili pouze o útoku domácích, musíme přiznat, že obě defenzívy vypadaly zranitelně.

Roberto Firmino s Andrew Robertsonem byli těmi, kteří motali hlavu obráncům na opačné straně.

Skóre otevřeli hosté. Milnerovi nebylo odpískáno jasné ofsajdové postavení. A tak mohl Sadio Mané využít šance, kterou mu anglický univerzál připravil.

Rozdíl ve skóre byl brzy srovnán. Michail Antonio si poradil s bránícím Nabym Keitou, který se znovu trápil, propálil Alissona a probudil tribuny.

Střední záložníci Reds si vylámali postupně všechny zuby na solidně hrající záloze Hammers, ve které exceloval talent Rice.

Sám Rice mohl do konce poločasu zvrátit skóre, ale nedokázal využít nadějnou příležitost.

Druhý poločas nebyl v podání hostí o nic lepší. Salah se trápil a frustrace na hřišti se prohloubila na tribuny.

A když Salah nedokázal využít jednu z pro něj typických situací, když střelu zatočil do rukavic Fabiańskiho, který se může pyšnit titulem pro polského hráče roku, začínalo být jasné, že dnes to prostě nebude den prvního celku tabulky.

A hostujícím fanouškům se zatajil dech a vytvořilo několik vrásek na čele, když Mark Noble těsně minul bránu.

Na dobře organizovaný blok pod taktovkou Rice byli Reds krátcí a ani střídání dnes Kloppovi nepomohla, jeho svěřenci si z Londýna odvážejí pouze bod.

Autor: Adam Krajíček / theguardian.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Adhol

Na klasickou čtyřku proti WHU to nevidím, ale formu nemaj a umíme na ně. Chce se to vrátit na vítěznou vlnu, jelikož věřím, že Manchester City alespoň v jednom ze zápasů proti Arsenalu a Chelsea ztratí. Tip - 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 L.F.C.

Reagovat
Assassin11

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
duloig

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by Liverpool v tomhle zapase rupnul tak muze jit Man City na prvni misto tabulky proti Evertonu

Reagovat
t0mmy33MCFC

to muze i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to pisu,ale snad nedostaneme velkou rychtu.Momentalni situace v tymu neni dobra.Rekl bych,ze je uplne v pr.... Doufam v zazrak 2:2 COYI !!!!

Reagovat
duloig

s hviezdami na nebi k remíze C O Y I !!

Reagovat
OnlyWHU

to je dobrý. Věřím v podobné. COYI!!

Reagovat
Y.N.W.A

0:2 ...klíčový duel, zápas roku... asi jako všechny ostatní, které nás letos čekají, a to hrajeme už "jen" o dvě trofeje

Reagovat
topinho

0:3

Reagovat
OnlyWHU

Tak jsme to dokázali! Po noci přišel den a po letargii opět kladivářská bojovnost. Na držení míče jsme byli horší, ale na loženky jasně lepší. Náš krásnej gól, jejich po jasným ofsajdu. Šampón pro namachrovaný fanoušky Liverpoolu. Vybrat si špičkový klub v soutěži je tak snadný. Klobouk dolů hoši, snad nám to pomůže do dalších zápasů. Pomezní rozhodčí byli jako z naší ligy :-). To v PL neznám. COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.dneska vybojovany.Obrana oproti poslednim zapasum skvela.Standartky ma Manu vymyskeny vyborne No pomezni sudi,des.To je na stopku a navstevu ocniho lekare.Ted Palace,3 body by byly krasny.COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

Pozrel som si zostrihy a metrový ofsajd pred očami rozhodcu Hammers parádna štandardka C O Y I ! !

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Snadný je napsat takovouhle pí*ovinu.

Nic nevíš, tak mlč.

Jinak samozřejmě gratuluji k výsledku. Byli jsme hrozní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele